U bevindt zich hier: Startpagina » Appartement » Nabije omgeving

Nabije omgeving

Voor het appartement bevindt zicht het zwembad Jardim das Dunas, hier kunt u tegen betaling zwemmen. Jardmin das Dunas is voorzien van binnen en buitenzwembad, fitnessruimte, sauna en restaurant.

Het appartement is 150meter lopen van het prachtige strand Meia Praia, dit strand is 3km lang. Onderweg naar het strand komt u langs Duna Beach, in dit zwembad waar u tegenbetaling kunt zwemmen. Bij dit zwembad is een mooie lounge ruimte waar u uit kunt kijken over zee. Daarnaast kunt u er stranstoelen huren, eten in het restaurant of naar feesten gaan die er georganiseerd worden.

De historische plaats Lagos is ongeveer 10minuten lopen vanaf het appartement. De dichtsbijzijnde supermarkt Pinco Dolce zit op 10-15min lopen. We hebben in het appartement twee fietsen die u kunt gebruiken om naar centrum of supermarkt te fietsen. Deze fietsen zijn niet geschikt voor lange toertochten, wij adviseren u dan fietsen te huren. Op de hoek van de straat zit een bakkerij waar u iedere morgen verse broodjes kunt halen.

Lagos

Portugal